Panasonic lanceert DMP-MST60 en DMP-MS10 media streamers

07 januari 2013 1 Minuut 0 Reacties
Panasonic-DMP-MST60

Het is misschien niet een product dat we van Panasonic verwacht hadden maar de Japanse fabrikant heeft tijdens CES 2013 twee zogenaamde media streamers gepresenteerd. De mediaspelers hebben de naam DMP-MST60 en DMP-MS10 meegekregen en beschikken onder meer over Panasonic's Smart Viera platform en andere streaming mogelijkheden.

Panasonic DMP-MST60

De DMP-MST60 is het high-end model van de TV en beschikt over ondersteuning voor de weergave van 3D materiaal. Verder is het apparaat uitgerust met het Viera Connect internet TV platform met toegang tot diverse streaming en video on demand diensten, een ingebouwde Wifi module, een geïntegreerde web browser met cursor, Miracast ondersteuning voor het weergeven van content vanaf onder meer smartphones en tablets, ondersteuning voor weergave vanaf een externe harddisk en 2D naar 3D conversie.

Panasonic DMP-MS10

De DMP-MS10 moet het doen zonder de 3D ondersteuning en het Viera Connect platform maar heeft wel beperkte toegang tot video on demand diensten. Beide modellen zijn ook uitgerust met een ‘mirroring’ functie die het mogelijk moet maken om snel en eenvoudig afbeeldingen, video’s of games die op een mobiel apparaat te zien zijn op het grote scherm weer te geven.

Prijs en beschikbaarheid

Wanneer de mediaspelers exact op de markt verschijnen en tegen welke prijs is nog niet bekend. Ook is niet duidelijk of beide apparaten op de Nederlandse markt verschijnen.

Advertentie

Meer Panasonic producten voor 2013

Panasonic komt in 2013 met heel wat nieuwe producten voor je home cinema systeem, waaronder nieuwe plasma TV’s, LED TV’s en Blu-ray spelers. In het 2013 home cinema overzicht vind je alle nieuwe home cinema producten, inclusief features en prijzen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)