Panasonic kondigt TH-55LFV50 video wall-paneel aan

12 november 2012 1 Minuut 0 Reacties
Panasonic-TH-55LFV50

Panasonic kondigt het TH-55LFV50 LCD display met dunne schermrand aan. De hoge visibiliteit, het lage stroomverbruik en een extra licht gewicht maken de TH-55LFV50 volgens Panasonic ideaal voor wandmontage. Daarnaast is dit nieuwe paneel speciaal ontworpen met een ultradunne schermrand voor een naadloze uitstraling aan de video wall. De TH-55LFV50 is geschikt voor gebruik in openbare ruimten en bij evenementen.

De Panasonic TH-55LFV50 garandeert, dankzij zijn IPS D-LED-paneel van 55 inch met een helderheid van 800 cd/m² en een brede kijkhoek, optimale zichtbaarheid. Bovendien zorgt de schermrand van 5,3 mm voor een gestroomlijnde look van de video wall. De TH-55LFV50 is speciaal ontworpen om schade tijdens transport en opbouw te voorkomen. Dat maakt de video wall nog handiger in gebruik, vooral in de evenementen- en verhuurindustrie. Het sterke metalen frame is 0,4mm dik, schokbestendig en vervormt niet onder hitte. Bovendien heeft de display een speciaal ontworpen polyetheen transportverpakking die bestand is tegen trillingen voor extra bescherming tijdens het transport.

Een TH-55LFV50 video wall kan tot vijf bij vijf panelen tellen zonder dat externe videoprocessoren nodig zijn, en heeft daarbij een totale schermgrootte van 275 inch. Met extra videoprocessoren kan de schermgrootte natuurlijk verder worden uitgebreid. De TH-55LFV50 beschikt ook over tien ingangen, waardoor de video wall makkelijk in diverse situaties ingezet kan worden.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)