Panasonic kondigt 3D Blu-ray recorders en spelers aan

09 februari 2010 1 Minuut 0 Reacties
Panasonic-3d-bluray

Het ziet er naar uit dat Panasonic voorop wil blijven lopen in de 3D hype. Vandaag heeft de fabrikant in Tokyo namelijk bekend gemaakt dat de wereld niet met één maar met vier 3D Blu-ray producten te maken zal krijgen.

Één van deze nieuwe apparaten is de DMP-BDT900-K, simpelweg een 3D Blu-ray speler met de meest gangbare features en hele hoop aansluitingen, waaronder twee USB aansluitingen, ethernet, twee HDMI uitgangen, een component uitgang, en een SDXC geheugenkaart slot.

Als alleen afspelen niet goed genoeg voor je is dan zijn de andere modellen met 3D Blu-ray recorder wellicht interessant, bestaande uit de DMR-BWT3000 (2TB), DMR-BWT2000 (1TB), en de DMR-BWT1000 (750GB). Al deze recorders bevatten i.Link, een SDXC geheugenkaart slot, ethernet, VIERA Link, VOD services, en BD-Live. De 2TB en de 1TB versies komen met twee HDMI uitgangen, terwijl de 750Gb versie het moet doen met één aansluiting. Verder kunnen alle drie de modellen op BD-RE discs, BD-R LTH, DVD-RAM, DVD-R, en DVD-R DL discs branden

Volgens Akihabara zouden ze op 23 April in de verkoop moeten gaan in het Azië. Wanneer en of deze specifieke modellen naar Nederland komen is nog onbekend.

Reacties (0)