Update: Panasonic komt met DMP-BDT100 3D Blu-ray speler

29 juli 2010 1 Minuut 1 Reacties
BDT100-3D-Blu-ray-Panasonic

Panasonic gaat binnenkort komen met een goedkopere versie van haar DMP-BDT300 3D Blu-ray speler. Het merk heeft nog niet laten weten hoe laag ze zal gaan, maar duidelijk is dat Panasonic een goedkopere 3D Blu-ray speler, in de vorm van de DMP-BDT100, nodig heeft om te concurreren met merken als Sony en Samsung.

De DMP-BDT100 belooft nog steeds een hoogwaardige afspeelkwaliteit en de Viera Cast features, waaronder YouTube en Picasa, maar doet dit in een kleinere en energie efficiëntere verpakking dan zijn grotere broer.

UPDATE

PERSBERICHT PANASONIC:

Al bijna 20 jaar lang onderhoudt Panasonic nauwe contacten met Hollywood, waar men samen met een aantal toonaangevende filmstudio’s onderzoek doet naar hoogwaardige technologieën voor de weergave van filmbeelden. Een groot aantal van de geavanceerde beeldtechnologieën die Panasonic in dit samenwerkings-verband heeft ontwikkeld, zijn geïntegreerd in de DMP-BDT100. Dankzij deze technologieën levert de DMP-BDT100 een ultieme prestatie door de beelden vrijwel identiek aan de originele 3D bioscoopfilms weer te geven. Dankzij de 3D afspeelmogelijkheden kan men gewoon in de huiskamer genieten van een realistische, indrukwekkende en dynamische filmervaring in 3D. Denk aan spectaculaire sprongen en achtervolgingen die dankzij de verbeterde diepte,verrijkte kleurweergave en “voelbare” textuur nog realistischer op je over komen.

Reacties (1)