Panasonic GT60 plasma tv serie te koop in Nederland

24 april 2013 1 Minuut 0 Reacties
Panasonic-GT60-2

Panasonic is één van de weinige fabrikanten die nog vol inzet op de plasma techniek en lanceert dit jaar dan ook een aantal interessante nieuwe series. Naast de high-end ZT60 en VT60 series komt Panasonic met de GT60 middenklasse serie met modellen die over veel van dezelfde features als de hogere modellen beschikken.

Panasonic GT60 serie

De Panasonic GT60 serie bestaat uit maar twee modellen; de 42 inch TX-P42GT60 en de 50 inch TX-P50GT60. Beide modellen beschikken onder meer over een Full HD plasma Infinite Black Pro paneel, een High Contrast Pro filter, een THX certificaat voor een optimale afstelling van het beeld, isfccc kalibratiemogelijkheden voor wanneer je de tv zelf wilt laten afstellen en een krachtige Hexa processor voor een vloeiende weergave en een soepel werkend Smart tv platform. Ook levert Panasonic haar vernieuwde Smart Viera platform mee, beschikken de modellen over actieve 3D weergave met actieve 3D brillen en zijn er diverse netwerk- en streamingmogelijkheden. Ook kunnen de tv’s bediend worden middels de vernieuwde Viera Remote applicatie voor smartphones en tablets.

Het 50 inch model in de GT60 serie heeft een adviesprijs van 1.599,95 euro, terwijl het 42 inch model een adviesprijs van 1.299,95 euro heeft. In onderstaande prijsvergelijking vind je de winkels die de tv’s momenteel aanbieden.

Panasonic 2013 plasma tv series

Een overzicht van alle specificaties, modellen en prijzen van de plasma tv’s die Panasonic dit jaar naar Nederland brengt vind je in de Panasonic 2013 plasma tv line-up.

Advertentie

Lees ook onze Panasonic GT60 plasma tv review.

 


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)