MMD lanceert Philips monitor met 25-inch Quad HD-scherm

24 september 2015 1 Minuut 0 Reacties
Philips-258B6QJEB

MMD introduceert een nieuwe 25-inch monitor met een AH-IPS LED-scherm met Quad HD-resolutie. De monitor bestaat voor 65 procent uit gerecycled kunststof en de behuizing is PVC- en BFR-vrij.

/span>

Dit nieuwste Philips-beeldscherm levert scherpe en heldere Quad HD-beelden met 2560×1440 of 2560×1080 pixels. De hoge pixeldichtheid komt voort uit de bronnen met een hoge bandbreedte, zoals DisplayPort, HDMI en Dual link DVI. Het AH-IPS-beeldscherm moet zorgen voor een verbeterde kleurenreproductie, een snelle responstijd en een laag energieverbruik. De monitor heeft bovendien ingebouwde stereoluidsprekers met multimedia functies en USB 3.0 voor een snelle gegevensoverdracht en het opladen van een smartphone. 

De Flicker-Free-technologie van Philips reguleert de helderheid en reduceert flikkering voor meer kijkcomfort. De monitor heeft een buitenrand van zo’n 2,5 mm en een zwarte matrixstrook onder aan het scherm van slechts 3,5 mm. Hierdoor zijn de algehele randafmetingen aanzienlijk kleiner en zorgen deze voor minder afleiding. Het scherm is ontworpen voor werken met meerdere schermen of schermkanteling zoals bij games, grafisch ontwerp en professionele toepassingen.

Dankzij Advanced SmartErgoBase kan de monitor worden verlaagd tot bijna het niveau van het bureaublad voor een comfortabelere kijkhoek. Door de kleine afstand tussen tafel en schermrand is deze kijkhoek ideaal voor dragers van bifocale, trifocale en progressieve lenzen. Daarnaast kunnen gebruikers met verschillende lichaamslengtes de monitor gebruiken met zelf gekozen kijkhoek- en hoogte-instellingen.

 Het nieuwe 258B6QJEB beeldscherm van Philips is vanaf eind september 2015 beschikbaar voor een prijs van 399 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)