MMD introduceert nieuwe 24 inch Philips LED-monitoren

04 april 2013 1 Minuut 0 Reacties
Philips-LED-monitor

MMD, licentie-partner voor Philips monitoren, introduceert deze week een aantal nieuwe LED-monitoren met 16:10 beeldverhouding en PowerSensor-technologie. De monitoren moeten het energieverbruik met maximaal 80 procent terugbrengen en beeldschermprestaties met hoog contrast, volle kleurverzadiging en een scherp beeld bieden.

Philips LED-monitoren

De 16:10 beeldschermen zijn verkrijgbaar in drie modellen in de kleuren zilver en zwart en zijn volgens de fabrikant met oog voor het milieu ontwikkeld. Zo moet de ingebouwde PowerSensor zorgen dat het scherm automatisch dimt wanneer gebruikers van het scherm weggaan. Hierdoor kan er niet alleen tot 80 procent aan stroomkosten worden bespaard, maar gaat de monitor ook langer mee. Daarnaast bestaan de monitoren voor 25 procent uit gerecycled materiaal en is de behuizing vrij van schadelijke brandwerende stoffen en polyvinylchloride (PVC-/BFR-vrij).

Ook moeten de LED-monitoren een hoogwaardige beeldkwaliteit bieden waardoor langer intensief gebruik mogelijk is zonder vermoeidheid van de ogen. De schermen zijn uitgerust met een 16:10 beeldverhouding waardoor gebruikers een groter weergavegebied hebben met dezelfde schermgrootte. De “Smarts” van Philips – SmartImage instellingen voor een optimale weergave van het type applicatie, SmartControl voor eenvoudige afstelling en SmartContrast voor een versterkt schermcontrast – maken de schermen eenvoudig in gebruik. Ook beschikken de monitoren in de B-line en de P-line over ergonomische opties: de SmartErgoBase zorgt ervoor dat het scherm bijna tot het bureau kan worden verlaagd. Zo is een optimale kijkhoek gegarandeerd. Daarnaast kunnen de aansluitkabels met de schermvoet netjes worden verborgen, zodat er op het bureau geen wirwar aan kabels ontstaat.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)