Middenklasse Philips tv’s voor 2019 verschijnen in Nederland en België

21 juni 2019 2 Minuten 0 Reacties
Philips Performance The One 2

Philips is de laatste fabrikant die zijn 2019-modellen op de Nederlandse en Belgische markt brengt. Het heeft even geduurd maar de middenklasse modellen, waaronder de Performance series, staan inmiddels in de winkels.

Philips tv’s verschijnen in de winkels

TP Vision brengt in 2019 een groot aantal nieuwe Philips lcd led tv’s naar Nederland en België. De meest opvallende serie is de 8804-serie, bestaande uit tv’s die voorzien zijn van een Bowers & Wilkins soundbar. Dit model laat nog steeds op zich wachten, maar de middenklasse series daaronder verschijnen langzaam aan in de winkels.

Nagenoeg alle nieuwe modellen beschikken over de nieuwe, verbeterde (eerste generatie) P5-processor. Ook is het merendeel van de tv’s voorzien van ondersteuning voor alle belangrijke HDR-standaarden. Philips kiest ervoor om dit jaar HLG, HDR10, HDR10+ en Dolby Vision te ondersteunen. Vanaf de 7000-serie wordt Android TV (Android Pie) gebruikt als smart tv-platform, inclusief spraakbediening middels de Google Assistant en ondersteuning voor Amazon Alexa. De lagere series komen met het Saphi-platform van Philips, inclusief ondersteuning voor Amazon Alexa voor de PUS6814-serie. Op het gebied van audio is er ondersteuning voor Dolby Atmos, beschikbaar op alle nieuwe modellen. De tv’s beschikken over HDMI 2.0b-poorten; HDMI 2.1 verschijnt pas in 2020 op Philips tv’s.

Hét model waar Philips dit jaar op focust is de PUS7304, oftewel de Performance serie. Dit is dé tv voor consumenten die geen specificaties willen vergelijken of geen modelnummers naast elkaar willen zetten, aldus Philips TV. Deze tv beschikt over alles dat je nodig hebt voor een optimale kijkervaring, waaronder een 4K lcd-scherm, Philips-geluid, ondersteuning voor de nieuwste standaarden (waaronder Dolby Vision, Dolby Atmos en HDR10+), Android TV met spraakbediening en een strak design.

Meer informatie

Een overzicht van alle nieuwe modellen vind je in de 2019 Philips lcd led tv line-up. Bekijk ook onze video over de Performance Serie.

Reacties (0)