Marmitek Powermid 300 XTRA: Je apparatuur vanuit elke kamer bedienen

03 juni 2013 1 Minuut 0 Reacties
Marmitek-Powermid-300-XTRA

Marmitek, fabrikant van diverse handige accessoires voor je home cinema systeem, introduceert een nieuwe accessoire waarmee je al je home cinema apparatuur vanuit elke kamer in huis kunt bedienen. De Powermid 300 XTRA werkt in combinatie met elke afstandsbediening en werkt volgens de fabrikant door muren en plafonds heen.

Marmitek Powermid 300 XTRA

Met de Powermid 300 XTRA kun je alle elektronica die over een infrarood sensor beschikt op afstand bedienen, bijvoorbeeld je tv of home cinema set maar ook je airconditioning. Marmitek garandeert ook de werking met alle digitale tv decoder, inclusief die van KPN.

Het systeem werkt vrij simpel want alles dat je moet doen is de zender/ontvanger set plaatsen. Bovendien werkt de IR ontvanger op batterijen, waardoor je hem mee kunt nemen naar iedere plek in huis. Vervolgens kun je apparatuur die in de meterkast staat aanzetten vanuit de woonkamer, muziek van je hifi-systeem aanzetten vanuit de keuken en de elektrische haard aansteken vanuit de slaapkamer.

De Marmitek Powermid 300 XTRA kan overal geplaatst worden, ook op onopvallende plekken. De draadloze Infraroodverlenger wordt geleverd inclusief batterijen voor de IR ontvanger en voedingsadapter voor de IR zender. De complete heeft een prijs van 39,95 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)