Maak je subwoofer draadloos met de Marmitek Subwoofer Anywhere 640

17 november 2022 1 Minuut 0 Reacties
Marmitek Subwoofer Anywhere 640

Als je gebruikmaakt van een actieve subwoofer die bekabeld wordt aangesloten op je versterker dan ben je gebonden aan die bekabeling. Een subwoofer achterin de ruimte plaatsen of een andere ideale positie kiezen wordt dan erg lastig Met de Subwoofer Anywhere 640 maakt Marmitek dit nu wel mogelijk.

De Subwoofer Anywhere 640 van Marmitek is een apparaat dat bestaat uit een zender en een ontvanger waarmee jouw bekabelde subwoofer draadloos gemaakt kan worden. Het enige dat je nodig hebt is een actieve subwoofer met LINE LEVEL of LFE-ingang, die op de ontvanger aangesloten wordt, en een versterker met LINE LEVEL of LFE-uitgang die op de zender aangesloten wordt. Natuurlijk moet de subwoofer zelf nog wel met het stopcontact verbonden worden.

De Marmitek Subwoofer Anywhere 640 werkt met elke actieve subwoofer met LINE LEVEL of LFE-ingang en biedt volgens het bedrijf digitale audiotechnologie voor storingsvrije overdracht en vergulde in- en uitgangen voor de beste verbinding. Het systeem is eenvoudig te installeren en te gebruiken, inclusief automatische standby-functie. Eenmaal gekoppeld kun  je de subwoofer overal in de ruimte plaatsen.

De Marmitek Subwoofer Anywhere 64 is reeds te koop voor een adviesprijs van €99,99

Reacties (0)