Marmitek HDTV Anywhere geeft HD-signaal door aan twee tv’s of projectoren

27 oktober 2014 1 Minuut 0 Reacties
Marmitek HDTV Anywhere

Marmitek introduceert vandaag de HDTV Anywhere, een systeem dat het HD-signaal van twee HD-apparaten doorgeeft aan twee tv's of projectoren.

Zo kun je ook in andere ruimten in huis het tv-signaal ontvangen, zonder bekabeling. Ook is het mogelijk het signaal naar een tv in de tuin te sturen.

Marmitek HDTV Anywhere

Door verschillende nieuwe technieken met elkaar te combineren maakt Marmitek het naar eigen zeggen mogelijk om een tweede tv op zolder te plaatsen en het (full hd 1080p) HDMI-signaal vanuit de woonkamer door te sturen, zonder dat je hiervoor een extra kabel hoeft te trekken. Hierdoor kunnen tv-programma’s, films en foto’s van de HDMI-apparatuur ook elders in huis op een tv/projectiescherm in full hd-kwaliteit bekeken worden. Ook blijven de beschikbare extra functionaliteiten zoals Video on Demand, Pay TV, Elektronische Programmagids, Time Shift en Digitale Video Recorder (DVR) op afstand oproepbaar en bedienbaar. De Marmitek HDTV Anywhere ondersteunt alle digitale resoluties, dus zowel 480p, 576p, 720p en 1080i als 1080p (full hd). Verder voldoet het product aan de HDCP-standaard voor de beveiliging van content.

Prijs en beschikbaarheid

De Marmitek HDTV Anywhere heeft een consumenten adviesprijs van 329 euro en is per direct leverbaar. Het systeem is te koop via onder andere de website van Marmitek.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)