Marmitek GigaView 911 UHD belooft draadloze hdmi-signaaloverdracht

02 april 2019 1 Minuut 0 Reacties
marmitek-gigaview-911-uhd

De Marmitek Gigaview 911 UHD belooft draadloze hdmi-signaaloverdracht van aangesloten audiovisuele apparatuur naar een tv of projector. In totaal kun je een verlenging aanmaken tot tien meter, terwijl de vertraging wordt beperkt tot één milliseconde.

Dit is de Marmitek Gigaview 911 UHD

Marmitek heeft een nieuwe, draadloze accessoire aangekondigd: de Gigaview 911 UHD. Met dit apparaat is het mogelijk een draadloze hdmi-signaaloverdracht tot stand te brengen van aangesloten audiovisuele apparatuur naar een tv of projector. Het Ultra HD hdmi-signaal kan zonder merkbare vertraging (van één milliseconde) over een afstand van maximaal tien meter verstuurd worden. Je hoeft dus geen rekening meer te houden met waar de kabelaansluiting zich bevindt en kunt je Ultra HD-tv plaatsen in een ruimte waar jij wil.

In het persbericht wordt zelfs vermeld dat de Gigaview 911 UHD “uitermate geschikt is” voor gameconsoles, omdat er dus nagenoeg geen vertraging is. Uit praktijkervaring blijkt dat je gameconsoles nog steeds met zo veel mogelijk draden moet uitrusten om de meest optimale ervaring te kunnen krijgen. Verder is de accessoire uitgerust met cec (consumer electronics control). Als je aangesloten apparatuur ook cec heeft, dan is het mogelijk één apparaat aan te zetten en andere apparaten hierop te laten reageren door ook aan te springen.

De Marmitek Gigaview 911 UHD heeft een adviesverkoopprijs van 379.95 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)