Logitech wint zeven CES 2010 Innovations Awards

16 november 2009 1 Minuut 0 Reacties
logitech_harmony900

Logitech heeft vandaag aangekondigd dat ze zeven CES 2010 Innovations Awards heeft gewonnen voor uitmuntende kwaliteit van design en engineering. De CES Awards zijn prestigieuze prijzen die veel zeggen over de kwaliteit van producten en de innovatie van een bedrijf. Vanzelfsprekend was Logitech dan ook zeer verheugd. Hieronder vind je een paar producten, welke we kunnen rekenen tot de home cinema apparatuur, die tot de prijswinnaars behoren;

  • Squeezebox Radio (categorie Audio Componenten) De compacte, alles-in-één Squeezebox Radio Wi-Fi muziekspeler combineert de eenvoud van een ouderwetse radio met de kracht van internet. Het apparaat biedt eenvoudig toegang tot internetradio, persoonlijke muziekcollecties en betaalde muziekdiensten zoals Napster, Pandora, Rhapsody, SIRIUS en Last.fm.
  • Squeezebox Touch (categorie Audio Componenten) Met het 4.3-inch kleuren aanraakscherm biedt de Squeezebox Touch Wi-Fi muziekspeler toegang tot muziek over de hele wereld en speelt hij muziek af via een bestaande geluidsinstallatie. De Squeezebox Touch ondersteunt sampling rates tot 24 bits op 96 kHz.
  • Harmony 900 Remote (categorie Home Theater Accessoires) De oplaadbare Harmony 900 is voorzien van een full-colour aanraakscherm en een intuïtieve knoppen-layout. Het volledig nieuw ontworpen RF (radiofrequentie) systeem maakt het mogelijk apparatuur in een kast tot op een afstand van dertig meter te bedienen zonder de ontvangers op alle afzonderlijke apparaten te plakken. De software van de Harmony 900 zorgt ervoor dat alle relevante apparatuur geactiveerd wordt en op de juiste manier wordt ingesteld met één druk op de knop.

Reacties (0)