Logitech introduceert Harmony 200 afstandsbediening

11 juli 2011 1 Minuut 0 Reacties
Harmony-200-Logitech

Logitech breidt zijn lijn van universele Harmony afstandsbedieningen uit met de Harmony 200. Deze afstandsbediening vervangt bestaande of defecte afstandsbedieningen van nagenoeg elk home cinema systeem. Met één druk op de knop zet de afstandsbediening drie apparaten, zoals bijvoorbeeld de televisie, set-top-box en speakers, aan of uit. De toetsen op de afstandsbediening kenmerkt zich door gemakkelijk te vinden knoppen, ook op de tast en in het donker.

Je kunt via een online account de apparaten selecteren die de Harmony 200 moet bedienen. De afstandsbediening ondersteunt meer dan 5.000 merken en 225.000 apparaten. Als de afstandsbediening aan de laptop of pc wordt gekoppeld, worden automatisch de juiste instellingen overgebracht en is de Harmony 200 klaar voor gebruik.

Logitech introduceerde eerder de Harmony 300, die vier afstandsbedieningen vervangt, de Harmony 600, die vijf afstandsbedieningen vervangt, de oplaadbare Harmony 700 met kleurenscherm en de Harmony One Remote met touch screen. De Harmony 900 en 1100 bedienen zelfs vijftien apparaten en zijn de meest uitgebreide afstandsbedieningen.

“Mensen hebben soms wel drie afstandsbedieningen nodig om alleen maar televisie te kunnen kijken, terwijl het zoveel makkelijker kan”, aldus Rogier Volmer, Countrymanager Logitech Nederland. “De verwarring over welke afstandsbediening waar voor dient, is eenvoudig te verhelpen. Na het online doorlopen van een aantal korte stappen kan de nieuwe Harmony 200 drie afstandsbedieningen vervangen. Met deze geavanceerde universele Harmony-afstandsbediening zet je met één druk op de knop de juiste apparaten in de juiste volgorde aan.”

De Logitech Harmony 200 afstandsbediening is vanaf medio augustus in Nederland beschikbaar en de consumentenadviesprijs is 19,99 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)