Loewe lanceert MediaVision 3D home cinema set

03 september 2011 1 Minuut 0 Reacties
Loewe-MediaVision-3D

Aankondigingen van Loewe omvatten vaak een design TV of high-end speakers, maar ook de alles-in-één home cinema systemen is de Duitse fabrikant niet vergeten. Tijdens de IFA 2011 heeft Loewe de MediaVision 3D home cinema set onthuld, bestaande uit de MediaVision 3D Blu-ray speler, de Loewe Satellite Speakers, de Loewe Subwoofer Compact en de Loewe Assist Multi-Control. De Assist Multi-Control zorgt voor een eenvoudige bediening van het systeem en kan bovendien ook TV's van andere fabrikanten bedienen.

De MediaVision 3D beschikt over de meest recente technieken op het gebied van audio en video. Zo kun je via de iPod interface een iPod of iPhone aansluiten en Blu-ray films in hoogwaardige audiokwaliteit beluisteren met de Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio ondersteuning. Als er verbinding is met internet, heeft de MediaVision 3D toegang tot de geïntegreerde muziekherkenningsdienst Gracenote. Hiermee kun je altijd de titel, het album of de artiest van een nummer achterhalen. Je kunt zelfs bestanden rippen van CD met dit systeem. De Loewe MediaVision 3D beschikt over twee HDMI ingangen en één HDMI uitgang.

Qua design zien we de Loewe kenmerken weer terug. Bovendien is het door het uitwisselen van het inlegwerk mogelijk het systeem aan te passen naar je eigen smaak. Hierbij kan uit 250 verschillende kleurvarianten de passende kleurnuance worden gekozen.

Ook het design van de Satellite Speakers en de Subwoofer Compact overtuigt met puristische vormen en heldere lijnen in Aluminium Zilver of Zwart. De luidsprekers beschikken over unieke materiaaleigenschappen. Ze zijn in één stuk gefreesd uit een aluminiumblok. Ook is inlegwerk aan de bovenzijde van de beide luidsprekers inwisselbaar waardoor meerdere kleurencombinaties mogelijk zijn. De Subwoofer Compact is ondanks zijn compacte afmetingen (hoogte 23 cm, breedte 23 cm, diepte 23 cm) een blok geluid dat met een frequentiebereik van 45Hz tot 300Hz een totaal vermogen heeft van 180 Watt.De subwoofer is met één kabel verbonden met het MediaVision systeem.

Advertentie

De Home Cinema Set is verkrijgbaar in de kleuren Aluminium Zilver en Zwart.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)