Loewe introduceert bild 2 oled en lcd-televisies met soundbar

11 oktober 2018 1 Minuut 0 Reacties
Loewe-bild-2

Loewe introduceert vandaag de bild 2-serie. De Duitse fabrikant komt met een oled-televisie en twee lcd-televisies die allen voorzien zijn van een soundbar.

Loewe bild 2

De zwarte Loewe bild 2 komt met een zeer slank frame en een volledig geïntegreerde soundbar voor een optimale audioweergave. Ook aan de achterkant heeft Loewe aan de details gedacht. Voor een gestroomlijnde look zitten de kabels verborgen achter een magnetische cover. En net als bij eerder gelanceerde modellen kun je kiezen tussen tal van muurbevestigingen en vloer- en tafelstaanders.

De Loewe bild 2.55 heeft een oled-scherm met een formaat van 55-inch, voorzien van de 4K Ultra HD-resolutie en ondersteuning voor Dolby Vision, HDR10 en HLG. De HD lcd-schermen van de Loewe bild 2.49 en 2.43 beschikken over een lcd-paneel met led-achtergrondverlichting en ondersteuning voor HDr10 en HLG.

De naar voren gerichte soundbar met zwarte akoestische stof past in het design van de Loewe bild 2. De luidsprekers van 2 x 20 watt staan volgens de fabrikant garant voor een krachtig en gedetailleerd geluid. Met een Loewe klang 1- audiosysteem kun je upgraden naar een 3.1 stereosysteem met 420 watt aan muziekvermogen. Dankzij de bluetoothverbinding kun je ook met een draadloze koptelefoon tv-kijken en zelfs muziek van je smartphone naar je tv-toestel en elk verbonden audiosysteem streamen. De geluidspersonalisatietechnologie Mimi Defined zit voortaan standaard in alle Loewe-tv’s. Hiermee kan het geluid van de Loewe bild 2 nu individueel op iedere luisteraar worden afgestemd.

Advertentie

De nieuwe televisies van Loewe zijn ook uitgerust met het Loewe-besturingssysteem. Op het aanpasbare startscherm organiseer je alles, net zoals op je smartphone. Favoriete tv-zenders, verbonden toestellen, apps zoals Amazon, TIDAL en YouTube, radiozenders, websites, persoonlijke fotoalbums, filmpjes en meer.

Prijzen

De 55-inch variant kost 2.499 euro, de 49-inch versie gaat 1.799 euro kosten en de 43-inch variant krijgt een prijs van 1.499 euro mee.

Reacties (0)