LG’s OLED TV komt in drie verschillende modellen

05 september 2012 1 Minuut 0 Reacties
LG-55-inch-OLED

Dat LG's eerste 55 inch OLED TV eind dit jaar te koop zal zijn staat inmiddels vast maar over de prijs is men het nog niet eens. LG wil nog geen exacte prijs geven dus zijn we afhankelijk van geruchten of uitspraken van woordvoerders van LG. Eerder deze week liet Tweakers weten een prijs van 10.000 euro vernomen te hebben, vandaag verscheen een prijs van 9.000 euro.

FlatpanelsHD was tijdens IFA 2012 aanwezig en zegt, net als Tweakers, met een woordvoerder van LG gesproken te hebben. Tegenover Tweakers werd een prijs van minimaal 10.000 euro genoemd, FlatpanelsHD zegt een prijs van 9.000 euro vernomen te hebben. Dat lijkt misschien een klein verschil maar voor 1.000 euro koopt de gemiddelde consument een complet nieuwe TV. Aan de andere kant, diegenen die deze OLED TV kunnen betalen zullen waarschijnlijk niet wakker liggen van 1.000 euro meer.

Andere interessante informatie is dat de OLED TV, De 55EM970V genaamdin Nederland, in drie verschillende modellen gelanceerd zal worden. Een model (55EM970V) met een vloerstandaard waar ook de aansluitingen in verwerkt zijn, een model met een tafelstandaard waarin de aansluitingen verwerkt zijn en een model met een mediabox (55EM975V) die dient als hub voor alle aansluitingen.

Lees verder in het artikel ‘OLED TV’s: Wanneer komen ze en wat kosten ze?


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)