LG’s 4K Ultra HD 3D TV verschijnt in de VS voor 19.999 dollar

26 oktober 2012 1 Minuut 0 Reacties
LG-84-inch-3D-TV

We zien al maanden nieuwe TV's voorbij komen die beschikken over de hoge 4K Ultra HD resolutie, sinds kort kortweg Ultra HD genaamd. Deze resolutie moet voor viermaal scherpere beelden zorgen dan dat we tot nu toe met Full HD gewend zijn. Inmiddels beginnen de eerste modellen de markt te bereiken, waaronder LG's paradepaardje; de 84 inch 84LM960V.

Premium prijs

Vorige maand maakte LG Nederland al bekend dat de 84LM960V, wat de waarschijnlijke naam zal zijn in Europa, eind dit jaar naar Nederland zal komen voor een prijs van maar liefst 15.000 euro. In de VS is de TV sinds vandaag te koop voor een bedrag van 19.999 dollar. Dat zijn dus geen misselijke bedragen en voor de meeste consumenten is het dan ook een onmogelijke investering. Maar, als je altijd het nieuwste van het nieuwste wilt hebben op het gebied van TV dan staat dit model op dit moment bovenaan de lijst. Daar hadden wellicht de eerste OLED TV’s gestaan, maar daarvan werd onlangs bekend dat ze vertraagd zijn tot eind volgend jaar.

LG 84LM960V

De 84LM960V 3D LCD TV van LG beschikt onder meer over een Ultra HD LCD paneel met Edge Lit LED achtergrondverlichting, LG’s Smart TV platform, WiDi ondersteuning, een dual-core L9 processor, 2.2 kanaals speakers, de Magic Remote afstandsbediening en LG’s eigen passieve Cinema 3D techniek.

Wanneer de TV exact naar Nederland komt is nog niet duidelijk.

Via: Engadget

Reacties (0)