LG W8-serie en G8-serie oled tv’s verschijnen in Nederland en België

15 mei 2018 1 Minuut 0 Reacties
LG-W8-oled-1

Nadat eerder de betaalbare C8-serie en de premium E8-serie oled tv's van LG al in de Benelux verschenen is het nu de beurt aan de absolute topmodellen, qua design althans. De G8-serie en W8-serie staan inmiddels in diverse winkels. Met name voor de 'wallpaper' tv in de W8-serie moet echter flink in de buidel getast worden.

De nieuwe oled tv’s van LG verschillen qua beeldkwaliteit niet van elkaar. Ze zijn allemaal uitgerust met dezelfde processor en features. Het verschil zit hem met name in het design en de audioweergave.

LG W8-serie

De W8-serie is het topmodel en wordt ook wel de ‘wallpaper’ tv genoemd. Deze slanke tv kan middels magneten aan de muur bevestigd worden en komt met een soundbar waarop alle randapparatuur aangesloten kan worden. LG brengt een 65-inch en een 77-inch versie op de markt, waarvoor respectievelijk 72.99 euro en 14.999 euro neergelegd moet worden.

LG G8-serie

De G8-serie komt met hetzelfde slanke paneel als de W8-modellen maar dan geplaatst op een glazen behuizing met ingebouwde soundbar. Het is dus een op een voet geplaatste W8-serie. Van dit model komt vooralsnog alleen een 65-inch variant, met een prijs van 5.499 euro.

Meer informatie

Een overzicht van alle modellen die LG dit jaar op de markt brengt, inclusief prijzen en specificaties, vind je in de LG 2018 oled tv line-up.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)