LG verlaagt prijzen gebogen en normale oled tv’s

26 augustus 2013 1 Minuut 0 Reacties
LG-gebogen-OLED-TV

Het zat er al aan te komen maar vandaag heeft LG officieel bekendgemaakt de prijzen van haar oled tv's te verlagen. Zowel de gebogen als de normale oled tv van het bedrijf wordt in thuisland Zuid Korea in prijs verlaagd.

Eerder deze maand maakte Samsung al bekend de prijs van de oled tv met gebogen display in Zuid Korea te verlagen naar omgerekend zo’n 6.800 euro. Dit komt neer op een prijsverlaging van ongeveer 30 procent. LG kan natuurlijk niet achterblijven en voert eenzelfde prijsverlaging door voor de 55EA9800 gebogen oled tv. Dit model wordt in Zuid Korea nu verkocht voor omgerekend iets meer dan 7.000 euro.

LG heeft reeds bekendgemaakt dat de 55-inch gebogen oled tv deze week in Duitsland verschijnt voor een prijs van 8.999 euro. Dit is waarschijnlijk al de verlaagde prijs. Naast de prijsverlaging voor de gebogen oled tv voert LG ook een prijsverlaging voor de flatscreen oled tv door. Dit model is momenteel alleen in Korea te koop voor een bedrag van omgerekend ruim 6.600 euro, een prijsverlaging van iets minder dan 1.000 euro.

Wanneer LG’s 55EA9800 exact in Nederland verschijnt is nog niet bekend. Het bedrijf heeft laten weten het model voor het einde van dit jaar nog in Nederland te introduceren. Ook brengt LG de tv naar IFA 2013, een beurs die begin volgende maand van start gaat in Berlijn.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)