LG toont transparante 55-inch oled tv in Amsterdam

05 februari 2018 1 Minuut 0 Reacties
LG-transparant-oled-tv

LG toont deze week tijdens de Integrated Systeems Europe-beurs in Amsterdam een 55-inch oled tv met een transparant scherm. Dat laat de Koreaanse fabrikant vandaag via zijn eigen website weten.

LG heeft begin vorige maand diverse nieuwe oled tv’s voor 2018 aangekondigd en liet tijdens CES 2018 ook een oprolbare oled tv zien. Maar, de tv van de toekomst kan zich niet alleen oprollen, hij kan ook transparant zijn.

De transparante oled tv is een prototype met een formaat van 55-inch en een voet waarin, naar alle waarschijnlijkheid, de elektronica verwerkt zit. De televisie beschikt over zeer dunne randen rondom het scherm, waarvan de resolutie niet bekend is.

De Koreaanse fabrikant ziet vooral toepassingen in de commerciële markt, bij kunstgalerijen en winkels. Wanneer dit model op de markt moet verschijnen en wat ervoor betaald moet worden is vooralsnog onduidelijk.

Dit jaar brengt Lg een vernieuwde line-up oled tv’s naar Nederland, waaronder de W8V-serie. Dit is net als vorig jaar een oled tv die een paar millimeter dun is en middels magneten aan de muur bevestigd kan worden.

Een overzicht van alle home cinema-producten die in 2018 naar Nederland en België komen, waaronder televisies en audiosystemen, vind je in het 2018 home cinema overzicht.

Via LG

Reacties (0)