LG toont 77-inch oled tv met buigbaar display

07 januari 2014 1 Minuut 0 Reacties
LG-flexibele-oled-tv

Als het op Samsung en LG aankomt dan kun je er altijd van uitgaan dat wanneer de één iets unieks toont de ander niet lang op zich laat wachten. Ook tijdens CES 2014 is dit het geval want nadat Samsung eerder een 85-inch lcd tv met buigbaar scherm toonde is het nu de beurt aan LG.

LG heeft tijdens CES 2014 ’s werelds eerste oled tv met buigbaar, of flexibel, display getoond. De tv maakt, in tegenstelling tot het model van Samsung, gebruik van de oled-techniek en beschikt over een formaat van 77-inch. De gebruiker kan de kromming van de tv aanpassen door op een knop van de afstandsbediening te drukken.

LG geeft aan dat de kromming van de tv en de mogelijkheid deze af te stellen bepaald is door te kijken naar onder meer de kijkafstand en de grootte van het scherm. De gebruiker kan wanneer hij of zij alleen kijkt het scherm maximaal buigen voor de beste kijkervaring of, wanneer er meer mensen kijken, het scherm compleet vlak instellen.

Met een flexibele tv, een gebogen tv en een flatscreen tv heeft LG inmiddels alles dat je met een scherm kunt doen wel getoond. Wanneer we de flexibele tv op de markt kunnen verwachten blijft echter de grote vraag. LG toonde deze week tijdens CES 2014 wel een compleet nieuwe 4K Ultra HD tv line-up, met onder meer gebogen 4K lcd tv’s en gebogen 4K oled tv’s.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)