LG start verkoop eerste oprolbare oled-televisie in Zuid-Korea

20 oktober 2020 1 Minuut 0 Reacties
LG RX oprolbare oled tv

Het heeft even geduurd maar LG is in thuisland Zuid-Korea begonnen met de verkoop van zijn eerste oprolbare oled-televisie. Het model heeft daar een prijs van omgerekend 74.500 euro meegekregen.

In januari kondigde LG tijdens CES 2020 de RX-serie aan. Deze serie oled-televisies bestaat uit een kast met ingebouwd audiosysteem en een oprolbaar scherm. Het scherm kan volledig of deels in de kast opgerold worden. In januari ging LG uit van een lanceerdatum in de zomer van 2020, maar door productieproblemen werd al snel duidelijk dat dat niet haalbaar was.

Blijkbaar zijn de problemen nu opgelost want de televisie is in Zuid-Korea op de markt verschijnen. Daar kost het 65-inch model 100 miljoen Koreaanse won, omgerekend 74.500 euro. Voor dit bedrag krijg je wel wat extra’s. Zo us het mogelijk je naam in het toestel te laten graveren én heb je de keuze uit vier kleuren ( zwart, grijs, blauw en bruin) voor de wollen bedekking van de speakers.

Begin dit jaar liet LG weten dat de oprolbare RX-serie ook naar Nederland en België zal komen. Hier krijgt de tv een prijs van 60.000 euro mee, maar wanneer we er voor naar de winkel kunnen is vooralsnog onduidelijk.

Bekijk ook de complete LG 2020 oled tv line-up met alle specificaties en prijzen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)