LG marktleider Blu-ray in Nederland

16 juli 2010 1 Minuut 0 Reacties
LG-BD570

LG heeft vandaag bekend gemaakt de marktleider te zijn in Nederland op het gebied van Blu-ray spelers. Dit blijkt uit onderzoek van marktonderzoeksbureau GfK Retail and Technology naar de verkoop van Blu-ray-spelers in de eerste vijf maanden van 2010. LG heeft deze leidende positie veroverd in een markt die met maar liefst 144,5 procent is gegroeid ten opzichte van dezelfde periode in 2009.

Steeds meer mensen willen genieten van films en televisieseries in optimale beeld- en geluidskwaliteit. Zeker in combinatie met een Full HDTV zorgt een Blu-ray speler voor een perfecte beeldbeleving. Met de opkomst van een 3D TV en 3D Blu-ray spelers is het nu zelfs mogelijk om driedimensionaal te genieten van films, zodat het lijkt alsof de kijker middenin de actie zit. LG heeft diverse Blu-ray spelers in zijn productportfolio en biedt daarnaast ook een breed assortiment van Blu-ray Home Theatre Systemen.

“We zijn zeer verheugd met de verovering van het marktleiderschap in Nederland op het gebied van Blu-ray spelers. Hieruit blijkt dat de consument de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van onze Blu-ray spelers waardeert, die door een ‘Beste Koop’ van de Consumentenbond wordt bevestigd”, zegt Hakki Tosunlar, Category Marketing Manager bij LG Electronics Benelux. “Het is duidelijk dat Blu-ray volledig is geaccepteerd door de consument. De prachtige beeldkwaliteit overtuigt steeds meer mensen, zeker in combinatie met de nieuwste generatie LED TV’s.”

Bron: LG


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)