LG lanceert nieuwe IPS monitoren speciaal voor fotografen en gamers (video)

20 juni 2011 1 Minuut 0 Reacties
lg-e2370

LG Electronics heeft vandaag twee nieuwe IPS monitoren (In-plane Switching) geïntroduceerd die het hart van fotografen en gamers sneller moeten doen kloppen. De monitoren bieden volgens LG ongekende kleurrendering en een brede kijkhoek, tegen een betaalbare prijs.

Dankzij de premium IPS technologie worden enthousiaste fotografen op hun wenken bediend, met een monitor die hun DSLR/geavanceerde camera’s optimaal aanvult. De TIPA (Technical Image Press Association) heeft de IPS236 en IPS231 monitoren van LG bekroond met een ‘Best Entry Level Photo Monitor’ award. De monitor is onderscheiden met de prijs vanwege de ongekende kleurrendering en brede kijkhoek – mogelijk gemaakt door de combinatie van heldere LED achtergrondverlichting en geavanceerde IPS paneeltechnologieën – bovenop de betaalbare prijs. Dit betekent dat de monitoren video’s en foto’s optimaal en met realistische kleuren weergeven, wat zeer belangrijk is voor elke professionele of amateurfotograaf.

Video LG IPS236

“LG heeft een pioniersrol vervuld bij de ontwikkeling van IPS panelen. Het winnen van een dergelijke prestigieuze award is dan ook enorm inspirerend en een erkenning van onze toonaangevende positie bij de ontwikkeling van LED LCD-monitortechnologie”, aldus Remco Klaverstijn, Marketing Monitoren bij LG Nederland.

Video LG E2370

Input-lag (de tekortkoming in tijd waarin een beeld van de computer naar het scherm wordt verzonden) is een frustratie voor fans van snelle shooter games. Met de LG E2370 monitor kun je in games real-time, dus zonder enige tijdsvertraging, reageren. Deze modus is vooral handig tijdens (online) schiet- en vechtgames. Daarnaast garandeert het IPS paneel van de E2370 authentieke kleuren en een ongekend brede kijkhoek, zodat je kunt genieten van ware kleuren, ongeacht van welke kant je ze ook bekijkt. De E2370 wordt nu tevens geleverd met de populaire PC-Game “Assassins Creed – Brotherhood”.

Helaas hebben we niet van LG vernomen wat deze ‘betaalbare prijzen’ dan gaan worden.

Reacties (0)