LG lanceert Game World portal voor Smart TV’s in september

27 augustus 2012 1 Minuut 0 Reacties
LG-Game-World

Eind juli kondigde LG al aan een groot aantal 3D games naar haar 3D Smart TV's te brengen en vandaag laat de fabrikant weten een aparte Game World portal te zullen introduceren waarin alle games voor de Smart TV's van de fabrikant te vinden zijn. De nieuwe Game World portal bevat zowel 2D als 3D games en moet in september wereldwijd gelanceerd worden.

De portal biedt toegang tot een grote bibliotheek aan games, met de mogelijkheid om games te zoeken, te kopen en te spelen middels een speciale interface. Veel van de games kunnen gespeeld worden met LG’s Magic Remote afstandsbediening of middels een gamepad controller van andere fabrikanten. LG geeft aan dat er een groot aantal populaire games via het platform beschikbaar gesteld zal worden maar dat er ook games in ontwikkeling zijn die speciaal voor het platform bedacht zijn.

Een menubalk in het hoofdmenu moet toegang geven tot vier categorieën; Features (uitgelicht), Top Chart (Best verkocht), New en Genre. In de genre categorie zijn onder meer actie, avonturen, puzzel, shooter, simulatie, sport en strategie games te vinden. Een My Games sectie geeft toegang tot alle games die reeds aangeschaft zijn en de games die je het vaakst speelt.

LG zal tijdens IFA 2012 een uitgebreide demonstratie van het Game World platform geven.

Bron: LG


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)