LG lanceert BP620 en BP420 3D Blu-ray spelers

18 april 2012 1 Minuut 0 Reacties
LG-BP620-BP420

LG heeft tijdens de CES 2012 een groot aantal nieuwe 3D Blu-ray spelers gelanceerd maar niet al deze modellen komen ook naar Nederland. De twee modellen die in ieder geval in ons land verschijnen zijn de BP620 en BP420. Beide Blu-ray spelers zijn uitgerust met 3D weergave en LG's Smart TV platform met apps en een web browser.

LG BP620

De BP620 is het topmodel van de twee en beschikt over een zeer strak en slank design. Verder beschikt de speler over een ingebouwde Wifi module om draadloos verbinding te maken met je thuisnetwerk en het internet, een DLNA certificering voor het eenvoudig streamen van bestanden vanaf een andere apparaat binnen je thuisnetwerk, toegang tot LG’s Smart TV platform met een grote hoeveelheid aan applicaties en toegang tot het internet middels de web browser, WiFi-Direct voor draadloze communicatie met andere WiFi-Direct producten en een USB poort voor het weergeven van media en het opslaan van muziek vanaf CD.

Wat betreft beeld beschikt de BP620 over upscaling van SD materiaal naar een Full HD resolutie en weergave van 3D Blu-ray, Blu-ray, DVD en digitale bestanden. Digitale bestanden die ondersteund worden zijn onder meer MPEG2, MPEG4, DivX, DivX HD, MKV, WMV, FLV, MP3, WMA, AAC en FLAC. De speler ondersteunt ook de nieuwste audioformaten zoals Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio. Qua aansluitingen beschikt de BP620 over een HDMI ingang, een USB poort, een optische audio-ingang en een analoge audio-ingang. Middels de Smart Remote applicatie is het mogelijk de Blu-ray speler middels je smartphone te bedienen.

LG BP420

De BP420 komt qua specificaties grotendeels overeen met de BP620 met een aantal uitzonderingen. Zo krijg je geen ingebouwde Wifi module (wel ethernet) en ontbreekt de WiFi-Direct feature. Ook biedt de BP420 geen ondersteuning voor het DTS-HD Master Audio formaat.

Advertentie

Beide spelers zijn inmiddels in Nederland te koop. In onderstaande tabel vind je de laagste prijzen van dit moment.

Reacties (0)