LG kondigt 27 inch Personal Smart 3D TV aan

27 augustus 2012 1 Minuut 0 Reacties
LG-TM2792

LG heeft dit jaar al een groot aantal LCD TV's gelanceerd maar de meeste modellen hebben een groot formaat en zijn dan ook vooral geschikt voor de gemiddelde huiskamer. Heb je een wat kleinere huiskamer of wil je een LG LCD TV in de studeer- of slaapkamer dan kun je binnenkort ook kiezen voor de nieuwe 27 inch Personal Smart 3D TV van de fabrikant.

Het Koreaanse bedrijf heeft de 27 inch Personal Smart TV met modelnummer TM2792 voorzien van de Cinema 3D techniek waardoor je 3D content kunt bekijken middels de goedkopere en lichtere 3D brillen. Daarnaast is het model voorzien van onder meer MHL en WiDi om eenvoudig content te delen met andere apparatuur. Natuurlijk krijg je ook toegang tot LG’s smart TV platform voor het downloaden van applicaties. Qua design heeft LG de lijn van de eerder gelanceerde LCD TV’s doorgetrokken. Zo is het frame rondom het display dun gehouden en is het model zeer slank.

De LG TM2792 Personal Smart TV zal in september op de Europese markt verschijnen maar een adviesprijs is nog niet bekend. Tijdens IFA 2012, welke vanaf woensdag van start gaat in Berlijn, zal LG het model aan het publiek tonen en mogelijk ook meer informatie over de prijs vrijgeven.

Via: Engadget

Reacties (0)