LG HX906SX home cinema set biedt 9.1-kanaals Cinema 3D surround

06 september 2011 1 Minuut 0 Reacties
LG-HX906SX

We hebben het al kort even over het nieuwe topmodel home cinema surround systeem van LG gehad, de HX906SX, maar het systeem is interessant genoeg om er wat meer in detail op in te gaan. Zo is het een compleet 3D home cinema systeem met zowel een 3D Blu-ray speler als verschillende Smart TV functies. Daarbij krijg je maar liefst 9 luidsprekers, waarvan er vier vloerstaande speakers zijn.

De combinatie van een standaard 5.1 luidsprekerset met vier vloerstaande luidsprekers moet volgens LG een echt 360 graden, zowel horizontaal als verticaal, surround ervaring bieden, perfect passend bij de 3D TV’s van het merk. De vloerstaande luidsprekers doen meer dan alleen audio produceren. Zo beschikt elke luidspreker over een 360 graden Reflector die ervoor moet zorgen dat al het geproduceerde geluid in alle richtingen verspreid wordt.

Qua Blu-ray speler en receiver worden zo goed als alle features en functies ondersteund die je tegenwoordig mag verwachten. Zo kan et systeem omgaan met de nieuwste HD audioformaten, kunnen zowel DVD, CD’s, 2D Blu-ray discs als 3D Blu-ray disc afgespeeld worden, en krijg je toegang tot diverse internet diensten en applicaties via het Smart TV platform van LG. Daarnaast kun je ook mediabestanden binnen je thuisnetwerk streamen middels een Wifi verbinding en DLNA certificering. Ook video bestandsformaten als MKV en DivX HD worden ondersteund.

De HX906SX wordt binnen nu en 2 maanden verwacht en komt in een metallic look met een glanzende afwerking. Over de prijs is nog niks bekend.

Reacties (0)