LG GX-serie ‘Gallery’ oled tv’s nu te koop in Nederland en België

16 april 2020 1 Minuut 1 Reacties
LG GX oled tv 2020 1

Nadat eerder deze maand de nieuwe CX-serie met betaalbare oled tv's van LG al in Nederland en België verscheen is het nu de beurt aan de modellen wat hoger in de line-up. Bij diverse winkels kun je inmiddels terecht voor de oled tv's in de GX-serie. Deze televisies moeten als een kunstwerk aan de muur hangen.

LG GX-serie oled tv’s nu te koop

De 2020 oled tv line-up van LG bestaat uit vijf series. De BX-serie modellen moeten het net als voorgaande jaren doen met een minder krachtige processor en een iets simpeler uiterlijk. De CX-serie modellen zijn volledig uitgerust, met dezelfde features als de topmodellen, maar dan in een eenvoudiger jasje.

In de GX-serie zien we de zogenaamde ‘Gallery oled tv’s’ terug. Dit zijn zeer dunne (20mm) 4K oled tv’s die als schilderijen aan de muur kunnen hangen en over een meegeleverde muurbeugel beschikken waarmee de tv strak tegen de muur gehangen kan worden. Afgezien van het design zijn het gewone oled tv’s, met formaten van 55-inch, 65-inch en 77-inch.

De GX-serie bestaat uit drie modellen:

  • 55-inch (OLED55GX6LA): 2.599 euro
  • 65-inch (OLED65GX6LA): 3.599 euro
  • 77-inch (OLED77GX6LA): 6.999 euro

Een overzicht van alle specificaties van de GX-serie vind je in de 2020 oled tv line-up van LG.

Nog een stapje hoger zien we de WX-serie terug. Deze serie bestaat uit de Wallpaper oled tv’s, wat zeer dunne schermen zijn die middels een speciaal systeem aan de muur ‘geplakt’ kunnen worden. Deze tv’s worden met een opnieuw ontworpen soundbar geleverd en komen in een 65-inch en een 77-inch variant. Tot slot komen dit jaar ook de RX-serie met een oprolbare oled tv en de ZX-serie met 8K oled tv’s naar Nederland en België.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Frans

Frans
17 april 2020 om 18:43

Mijn C9 doet het goed. Niet aan vervanging toe

Inloggen