LG gaat 31 inch OLED TV tonen tijdens IFA 2010

20 augustus 2010 1 Minuut 0 Reacties
lg-oled-31

Ondanks het feit dat OLED technologie in TV's momenteel ontzettend duur is houdt het fabrikanten blijkbaar niet tegen om dit soort TV's te fabriceren. Ze zijn natuurlijk wel een mooie showcase van de technologie en wat het bedrijf allemaal kan, naast natuurlijk dat ze prachtig zijn om naar te kijken.

Het lijkt erop dat LG met OLED groots gaat uitpakken tijdens the IFA 2010 shows die volgende maand plaatsvindt in Berlijn. Volgens redelijk betrouwbare bronnen zou het merk de grootste OLED TV tot nu toe presenteren en ook op de markt willen brengen.

Wat de details betreft is er nog helemaal niks bekend. Zo weten we niet wat de resolutie is, wat hij zou moeten gaan kosten, en zelfs een datum dat hij op de markt komt zou een gok zijn. Maar, als we kijken naar eerdere OLED TV’s die op de markt kwamen dan zal de TV waarschijnlijk toch te duur worden voor 99,9 procent van de bevolking. Sony’s 11 inch model, de XEL-1, moest 2.500,00 dollar kosten en was ook om deze reden uit de productie gehaald. Hij werd simpelweg niet verkocht. Dus, wat kunnen we dan van LG verwachten wat de prijs betreft? Waarschijnlijk hoeven we er niet eens over na te gaan denken. We moeten in ieder geval nog een paar weken geduld hebben..

Reacties (0)