LG 2013 3D Blu-ray spelers (BP730, BP630, BP430 en BP325)

27 maart 2013 2 Minuten 0 Reacties
LG-BP730

Bij alle nieuwe LED TV's en plasma TV's die LG onlangs gepresenteerd horen natuurlijk nieuwe Blu-ray spelers. De Koreaanse fabrikant komt dit jaar met vier nieuwe Blu-ray spelers die beschikken over 3D ondersteuning, LG's vernieuwde Smart TV platform en de mogelijkheid de spelers te bedienen middels een app voor je smartphone of tablet.

LG 2013 3D Blu-ray spelers

Het topmodel voor 2013 is de BP730. Deze 3D Blu-ray speler beschikt onder meer over een Metal Stylish design met Hidden Touch display, LG’s Smart TV platform, ingebouwd wifi en de Magic Remote afstandsbediening. Ook kan HD materiaal opgeschaald worden naar de hoge 4K Ultra HD resolutie, kan 2D materiaal naar 3D omgezet worden, is er ondersteuning voor draadloze communicatie via Miracast en NFC, en kun je op het internet surfen middels de ingebouwde web browser. Daarbij beschikt de speler over een USB poort, DLNA ondersteuning, WiDi ondersteuning en een opstarttijd van 5 seconden.

Een iets minder geavanceerd model is de BP630 3D Blu-ray speler. Deze speler beschikt wel over 3D weergave maar de mogelijkheid om 2D materiaal naar 3D om te zetten ontbreekt. Daarbij wordt de Magic Remote niet meegeleverd, is er geen web browser functie en kan materiaal niet opgeschaald worden naar de 4K Ultra HD resolutie.

De BP430 3D Blu-ray speler moet het doen zonder ingebouwde wifi module en daarom ook zonder de NFC en WiDi technieken voor draadloze  communicatie. Het instapmodel 3D Blu-ray speler is de BP325 welke beschikt over een relatief simpel design en geen ondersteuning voor DLNA streaming biedt. Daarbij is er toegang tot LG’s Smart TV platform maar in de vorm van een beperkte ‘light’ versie. Ook duurt het opstarten van de speler een aantal seconden langer.

Advertentie

Meer informatie

Een overzicht van alle specificaties en prijzen, ook van de modellen zonder 3D ondersteuning, vind je in het LG 2013 Blu-ray speler overzicht. De nieuwe Blu-ray spelers van LG moeten in april naar Nederland komen. Een overzicht van alle home cinema producten die LG dit jaar op de markt brengt vind je in het 2013 home cinema overzicht.

Laagste prijzen


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)