Koopje: een 165-inch opvouwbare microled-televisie voor 400.000 dollar

01 maart 2021 1 Minuut 0 Reacties
C-Seed M1 opvouwbare tv

Wil je het nieuwste van het nieuwste en heb je een onbeperkt budget? Dan is deze microled-televisie met een formaat van 165-inch interessant. Het is niet zomaar een televisie, maar een die zichzelf in de vloer opvouwt.

Het merk C-Seed staat voor high-end televisies voor binnen en buiten. Het merk komt nu met een uniek model, gericht op diegenen die alleen met het allermooiste en beste genoegen nemen: een 165-inch microled-televisie die ook nog eens op te vouwen is.

De C-Seed M1 beschikt over een microled-scherm wat bestaat uit losse panelen die samen de 4K-resolutie kunnen weergeven. Het voordeel van het gebruik van losse panelen is dat je deze losse onderdelen in elkaar kunt vouwen. Deze televisie verbergt zichzelf dan ook in de vloer door zichzelf op een chique en vloeiende manier op te vouwen. Naast het budget moet je er dus ook de ruimte in je vloer voor hebben.

C-Seed heeft hiervoor de Adaptive Gap Calibration Technology ontwikkeld, waarmee je een naadloos scherm krijgt zodra de modules uitgevouwen zijn. De microled-techniek bestaat uit minuscule leds die zelf de pixels vormen, geen achtergrondverlichting nodig hebben en een hogere helderheid bieden dan oled. Het scherm biedt ondersteuning voor HDR10+ en beschikt over een 2.1-kanaals audiosysteem.

Advertentie

Je kunt kiezen uit een zwarte, gouden, zilveren en matte ‘titan’ afwerking. De 165-inch M1 moet vanaf juli 2021 te koop zijn voor een prijs van maar liefst 400.000 dollar. Dat is op dit moment zo’n 330.000 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)