Komt Sony al met nieuwe OLED TV’s?

13 november 2009 1 Minuut 0 Reacties
Sony OLED-728-75

Het ziet er naar uit dat Sony bezig met de introductie van een nieuwe lijn OLED TV's, waarbij de gerichten zijn dat de lijn tijdens de CES beurs in 2010 gepresenteerd wordt. Er is namelijk een document uitgelekt waaruit blijkt dat Sony naast haar andere TV plannen voor 2010/2011 een product had staan wat zich omschreef als een KDL-ZX Series OLED TV. Dit belooft dus veel goeds!

Momenteel omvat de ZX serie van Sony LCD TV’s met LED achtergrond verlichting. Met onder andere MotionFlow 200HZ zijn dit momenteel de dunste TV’s van de fabrikant. De enige OLED TV die Sony tot nu toe gepresenteerd heeft is de 11 inch XEL-1. Deze OLED TV gaan binnenkort de markt op en is samen met LG’s OLED TV het enige aanbod tot nu toe. Als Sony de OLED technologie blijft steunen, wat nog al eens in twijfel getrokken werd, dan is de presentatie tijdens de CES 2010 een logische stap om nieuwe producten met deze technologie te laten zien.

De gelekte pagina’s waren een onderdeel van een 24 pagina’s tellend document, dus de kans is erg groot dat we volgend jaar veel AV producten van Sony kunnen gaan verwachten. En als Sony dan toch met een gloednieuwe OLED lijn komt, dan is de kans groot dat het een echt designers item wordt met meer mooie lijnen dan we ooit gezien hebben..

Reacties (0)