Is 2011 het jaar dat jij voor een 3D TV gaat?

03 mei 2011 1 Minuut 6 Reacties
3D-Blu-ray-kijken

We zijn inmiddels bijna 1,5 jaar druk bezig om je al het 3D TV nieuws en de beste 3D TV reviews te brengen, maar raak jij hierdoor enthousiast over 3D? Wij zijn benieuwd of er dit jaar meer animo is voor 3D en of jij dit jaar dan ook een 3D TV aan wilt gaan schaffen.

Uit een onderzoek dat we meer dan een jaar geleden deden bleek dat de gemiddelde 3DTV Magazine bezoeker voor een 3D TV zou gaan wanneer er meer 3D content is en de prijzen van 3D TV’s voldoende gedaald waren. Nu zijn er inmiddels meerdere 3D Blu-ray films te koop, liggen de prijzen van 3D TV’s lager en beschikken ook goedkopere TV’s over 3D weergave. Is dit voldoende voor jou om over een 3D TV na te denken?

[poll id=”8″]

Ook vroegen we aan het begin van dit jaar voor welk met jij zou gaan, gebaseerd op wat we tijdens de CES 2011 allemaal voorbij zagen komen. Panasonic kwam hier, op de voet gevolgd door Samsung, als meest populaire merk uit. Nu zijn de meeste 3D TV series voor Nederland bekend en stellen we je de vraag opnieuw. Voor welk merk zou jij dit jaar gaan?

[poll id=”9″]

Deel je mening over dit onderwerp in een reactie onderaan dit bericht!


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (5)

Adrian

Adrian
03 mei 2011 om 13:50

Ik koop de Philips 21:9 Cinema Gold zodra deze tv uitgebracht wordt!

Inloggen
Ed

Ed
03 mei 2011 om 19:49

Het uitkomen van 3d bluray’s valt vies tegen.
Er zijn nog teveel deals met de merken,voor het alleenrecht van uitbrengen.
Avatar bij panasonic / Shrek bij samsung
Waar blijft toystory 3 / How to train a dragon / Ice Age 3

Greetz Ed

Inloggen
Adrian

Adrian
04 mei 2011 om 12:32

Mee eens, het aantal beschikbare 3D Bluray titels valt tegen en de exclusieve deals zijn killing. Wel komt dit jaar ook een aantal films in 3D beschikbaar, denk bijvoorbeeld aan Pirates of the Caribbean 4 – On Stranger Tides en Harry Potter and The Deathly Hallows – Part 2. Volgend jaar komt Star Wars Episode 1 in 3D uit, dus ik denk dat het aantal 3D films flink zal toenemen.

Inloggen
Flipper

Flipper
04 mei 2011 om 18:57

Inderdaad. Te veel deals en te weinig goede content beschikbaar. Van de beschikbare content heb ik eingelijk vooralsnog alleen interesse in avatar, coraline en legend of the guardians. Die laatste twee heb ik al meteen maar gekocht op 3d bluray omdat ik ze toch wilde kopen op blu ray.

Belangrijker nog is echter dat de 3D ervaring alleen op een heel groot beeldscherm echt indruk maakt. 50inch is gewoonweg te klein. Wachten op de betaalbare 3d projectoren dus. Met spanning wacht ik dan ook op de 3d projector van panasonic die in het laatste kwartaal dit jaar zou moeten verschijnen. Tegen die tijd is er dan hopelijk ook wat meer kwaliteitscontent zoals enkele van de hier al genoemde films….

Inloggen
Elvis

Elvis
06 mei 2011 om 12:49

Wij hebben al een Panasonic 3D tv.
De 3D films die we inmiddels al eens hebben bekeken zijn allen vanaf een mediaspeler afgespeeld en het resultaat is inderdaad prachtig. Vooral natuurfilms is een waar genot om naar te kijken.
Het is denk ik een kwestie van tijd voordat er echt 3D films op de markt komen.
Tot die tijd kijken we gewoon HD tv in 2D en ook dat is niet te versmaden!

Inloggen
Ramon

Ramon
08 mei 2011 om 11:57

Twee maanden in het bezit van een 50 inch LG. Geweldige ervaring. aantal beschikbare titels valt tot nu toe tegen. Ik verwacht dat 3Dtv in korte tijd zeer populair wordt vooral omdat de prijzen aan het dalen zijn.

Inloggen