IFA Techtas: Toshiba Satellite Click Mini is de ideale persberichtenmachine

03 september 2015 2 Minuten 0 Reacties
Toshiba-satellite-click-mini-ifa

De Toshiba Satellite Click Mini heeft zich de afgelopen dagen bewezen als de ideale compagnon bij het werken vanaf de IFA 2015-beurs. Lees meer over hoe deze mini tablet dienst doet als persberichtenmachine.

Natuurlijk hebben jullie aan de overvloed aan nieuwsberichten vandaag wel gemerkt dat er iets gaande is in de techwereld. Op dit moment is de IFA 2015 in Berlijn aan de gang, Europa’s grootste consumentenelectronicabeurs waar bijna alle fabrikanten hun nieuwste producten tonen.

Natuurlijk ontbreken wij niet op de IFA 2015 en zijn een hoop van de nieuwsberichten vandaag en de komende week voorzien van onze eigen hands-on ervaringen en eerste indrukken van de aangekondigde hardware. Om het allemaal zo goed mogelijk te volgen vliegen wij van hot naar her en rollen we van de ene afspraak de andere in. Soms moeten we splitsen en staan we alledrie op een andere plek in Berlijn van onze hobby ons werk te maken.

Al die persconferenties zijn natuurlijk best interessant maar omdat je nu eenmaal niet alles direct kan verwerken krijgen we gelukkig aan het eind van zo’n evenement altijd een UBS-stick mee met alle relevante informatie en vaak ook meteen wat fotomateriaal. De afgelopen twee dagen heeft de Toshiba Satellite Click Mini zich weten te bewijzen als de perfecte machine om snel even de persberichten door te nemen en te e-mailen naar de relevante collega’s.

De Toshiba Satellite Click Mini is een 8.9 inch Windows 10 hybride tablet-netbook en is onlangs al uitgebreid besproken in onze review. De Toshiba Satellite Click Mini beschikt over een scherm met een hoge resolutie maar een kleine voetafdruk, perfect voor het openen van PDF bestanden en foto’s. Daarnaast heeft de Toshiba Satellite Click Mini ook nog eens een goed werkend keyboard dock met een volledige formaat USB-poort; de ideale manier om een persbericht op de computer te krijgen. Het bovenstaande combineert de hybride met afmetingen die zelfs in de krapst bepakte rugzakken nog wel een plek weten te vinden en met een indrukwekkende accuduur. Hij gaat de hele dag mee en aan het einde van de dag hebben we gewoon nog ruim over. Ideaal dus.

Na een goede anderhalve dag heeft de Toshiba Satellite Click Mini zijn plek in onze Techtas dus goed verdiend, en zijn we erg blij dat we hem mee hebben genomen. Tijdens het moment van het tikken doet het apparaat overigens in tabletmode dienst als de Spotifiy-machine van ons AirBnB-appartement in combinatie met de Denon Bluetooth-speaker. Waarover morgen meer.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)