Hoogtepunten EK en Olympische Spelen in 3D

09 mei 2012 1 Minuut 0 Reacties
olympics-london-2012

Je zou denken dat met de steeds harder groeiende 3D TV verkopen de weergave van 3D content op TV ook toe zou nemen, maar helaas valt het nogal tegen. Deze zomer vinden verschillende sportevenementen plaats maar alleen de hoogtepunten van de twee belangrijkste evenementen worden in 3D uitgezonden.

Het eerste grote evenement wat plaatsvindt is de finale Champions League. Deze wordt in Nederland door Sport1 uitgezonden maar helaas niet in 3D. De finale tussen Bayern München en Chelsea zal waarschijnlijk in Duitsland wel in 3D uitgezonden. Een ander groot evenement is het tennistoernooi Rolland Garros. Vorig jaar zond Eurosport 3D dit evenement nog in 3D uit maar dit jaar wordt de voorkeur aan andere evenementen gegeven.

De twee sportevenementen die wel in 3D uitgezonden zullen worden zijn de Olympische Spelen en het EK voetbal. Wat betreft de Olympische Spelen worden alleen de belangrijkste wedstrijden en de hoogtepunten, waaronder de openingsceremonie, in 3D uitgezonden. Ook het EK voetbal zal grotendeels in 3D uitgezonden worden. Alleen de halve finale en finale maken kans op een 3D uitzending welke dan in kroegen en bioscopen te zien zal zijn.

Bron: TotaalTV

Reacties (0)