Engadget Award voor Panasonic TX-P42V10 NeoPDP TV

22 maart 2010 1 Minuut 0 Reacties
panasonicvieratx-p42v10plasmatv

Panasonic heeft met haar 2009 model TX-P42V10 NeoPDP plasma TV een Engadget Award 2009 in de wacht gesleept. Deze Full HD NeoPDP TV's zijn voorzien van de meest geavanceerde technologieën en leveren daardoor een adembenemende beeldkwaliteit. NeoPDP is de technologie voor de toekomst; een combinatie van alle bekende voordelen van Panasonic’s beroemde plasmatechnologie; superieure beeldkwaliteit, razendsnelle verwerkingstijd, diepe zwartweergave, ongelimiteerde kleurnuances, en minstens zo belangrijk, aandacht voor het milieu.

Een belangrijk kenmerk van de TV’s binnen het NeoPDP assortiment  is de reductie van het energieverbruik van deze tv’s tot maar liefst 50% van eerdere generaties. Dit in combinatie met de lange levensduur van 100.000 uur en  het feit dat er geen milieubelastende materialen, zoals lood worden toegepast zorgt ervoor dat VIERA tv’s zowel tijdens als na afloop van het gebruik veel minder belastend zijn voor het milieu.

Review Panasonic TX-P42V10 NeoPDP TV

Engadget is een toonaangevend webmagazine dat dagelijks verslag doet van alle nieuwe producten en gadgets op het gebied van consumenten-elektronica.

Bron: Panasonic

Reacties (0)