Eerste afbeeldingen en details Philips OLED935 met B&W soundbar gelekt

15 juli 2020 1 Minuut 0 Reacties
Philips OLED935 lek

Het lag al in de lijn der verwachting dat TP Vision dit jaar met een opvolger van de Philips OLED934 zou komen, en nu zijn ook de eerste afbeeldingen en specificaties van het nieuwe model verschenen.

De opvolger van de OLED934 krijgt net als zijn voorganger een Bowers & Wilkins soundbar maar beschikt deze keer over Ambilight aan vier zijden.

Het Duitse Toengel heeft de eerste details van de Philips OLED935 gedeeld. Deze oled tv komt volgens het blog in een 48-inch, 55-inch en 65-inch variant op de markt en is voorzien van een 10-bit oled-paneel met 4K-resolutie en de vierde generatie P5-processor. Verder is het toestel voorzien van Ambilight aan vier zijden en ondersteuning voor alle bekende HDR-formaten: HDR10, HDR10+, HLG en Dolby Vision.

De soundbar is ook deze keer van Bowers & Wilkins, maar beide bedrijven hebben afgelopen jaar gebruikt om de speaker onder handen te nemen. Zo zien we nu ook de tweeter-on-top-configuratie van de OLED984 terug op dit model. Op het gebied van audio is er ondersteuning voor DTS-HD en Dolby Atmos. Daarnaast beschikt de tv over DTS Play-Fi, waarmee de tv als onderdeel van een multiroomsysteem ingezet kan worden.

De OLED935 is uitgerust met Android TV 9.0 Pie, voorzien van ondersteuning voor de Google Assistant en Chromecast. Er zijn vier HDMI-ingangen aanwezig, inclusief HDCP 2.3-ondersteuning en ALLM (Auto Low Latency Mode). HDMI 2.1 zien we ook op dit model niet terug.

TP Vision presenteert zijn nieuwste tv’s op 1 september aanstaande, via een online persconferentie.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)