FWD prijsvraag

Table,With,Electronic,Devices,,Laptop,And,Gift,Box,On,Table,

Op deze pagina vind je de nieuwste prijsvraag van FWD en FWD Magazine. Wil je meedoen? Vul dan onderstaand formulier in en lees de voorwaarden.


 

Win een Sound By Sweden Nitro-X hoofdtelefoon!

Win een Sound By Sweden Nitro-X (Zwart) wireless hoofdtelefoon ter waarde van 189 euro met o.a. Noise Cancelling, 35 uur playtime, HD microfoon en bluetooth 5.0.

Draadloos uw favoriete muziek beluisteren in hoogwaardige audio kwaliteiten, even wat extra focus op die belangrijke klus of telefonisch overleg zonder vastgeplakt te zitten aan de mobiele telefoon of laptop? De Nitro-X is hoogwaardig en kunt u voor meerdere doeleindes inzetten. Dit is de Sound By Sweden Nitro-X, perfect voor elke reiziger, thuiswerker, gamer of muziek liefhebber die opzoek is naar extra rust met waanzinnige goeie geluidskwaliteiten. De Nitro-X gaat een werk week mee zonder op te laden. Kijk voor meer informatie over de Nitro-X op deze website.

Specificaties;

 • Wireless headphone over ear;
 • Active Noice Cancelling;
 • 35h Play time of 35 uur Playtime;
 • HD microfoon;
 • Bluetooth 5.0;
 • 3.5mm jack;
 • Luxe on-storage box;
 • HiperCharge Mico USB.

Wil jij kans maken op deze hoofdtelefoon? Vul dan onderstaand formulier in, beantwoord de vraag en je doet direct mee.


  In welke kleuren is de Nitro-X leverbaar?


  Nieuwsbrieven
   

  Wedstrijdreglement

  Hieronder vind je de actievoorwaarden en spelregels die gelden voor alle prijsvragen van 360 Publishing  B.V. Lees ze goed door en je bent volledig op de hoogte van de regels die gelden.

  Actievoorwaarden en spelregels prijsvragen.
  1. Prijsvragen worden uitgeschreven door 360 Publishing B.V. gevestigd te Beuningen. Op prijsvragen zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
  2. Deelname aan prijsvragen is gratis. Deelname vindt plaats wanneer u een email heeft gestuurd met de gevraagde gegevens of, indien van toepassing, een inschrijfformulier hebt ingevuld. Vanaf dat moment maakt u kans om te winnen.
  3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een prijsvraag.
  4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag.
  5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.
  6. De looptijd van de prijsvraag staat aangegeven in de beschrijving van de prijsvraag.
  7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in Nederland of België. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
  8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
  9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een prijsvraag persoonlijk geïnformeerd via het emailadres waarmee aan de actie is deelgenomen.
  10. 360 Publishing B.V. kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de prijsvraag wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
  11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
  12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
  13. Indien kansspelbelasting moet worden betaald, zal 360 Publishing B.V. hiervoor zorg dragen.
  14. Medewerkers van 360 Publishing B.V. zijn uitgesloten van deelname.
  15. De persoonsgegevens die in het kader van prijsvragen worden verkregen, worden alleen gebruikt door 360 Publishing B.V. en de partij/merk waar 360 Publishing B.V. in de prijsvraag mee samen werkt voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.
  16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door 360 Publishing B.V.
  17. 360 Publishing B.V. handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.
  18. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
  19. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
  20. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met de 360 Publishing B.V. per e-mail via ons contactformulier. U ontvangt zo snel als mogelijk via e-mail een reactie.

  Voor het gebruik van persoonlijke data door ons en derden verwijzen we graag naar ons privacybeleid.