FWD prijsvraag

Table,With,Electronic,Devices,,Laptop,And,Gift,Box,On,Table,

Op deze pagina vind je de nieuwste prijsvraag van FWD en FWD Magazine. Wil je meedoen? Vul dan onderstaand formulier in en lees de voorwaarden.Win een geweldige MiniLED-tv van 65-inch van TCL!

Droom je er ook van om je woonkamer om te toveren tot een heuse thuisbioscoop? Dan is het winnen van een TCL 65C835 4K-tv misschien wel dé manier om er je dromen werkelijkheid te maken. En goed nieuws: we hebben er eentje om weg te geven!

De TCL 65C835 won deze zomer een EISA Award als beste Premium Mini LED TV van het jaar. En terecht, want deze knappe 65-inch Ultra HD-televisie bevat de nieuwste LED-paneeltechnologie met 24 x 12 dimmingzones om je een weergaloos beeld te presenteren. In FWD Magazine 92 legden we dit toestel nog op de testbank, en concludeerden: “Samen met de nauwkeurige led-aansturing, het excellente VA-paneel, en het prima algoritme levert de TCL uitstekend zwart, met veel schaduwnuance en quasi zonder zichtbare grenzen.” De TCL 65C835 ondersteunt nagenoeg alle HDR-standaarden en produceert degelijk Dolby Atmos-geluid. “Doe er dan nog eens een indrukwekkende 1.500 nits helderheid bij, een heel ruim kleurbereik en prima kalibratie, en de beelden zijn een plezier voor het oog”, aldus onze reviewer. Mis dus zeker niet deze kans om zo’n TCL 65C835 te winnen - het enige wat je moet doen om kans te maken is deel te nemen aan de prijsvraag!

 


  Hoe heet het smart tv-platform dat op de TCL 65C835 draait?


  Nieuwsbrieven
   

  Wedstrijdreglement

  Hieronder vind je de actievoorwaarden en spelregels die gelden voor alle prijsvragen van 360 Publishing  B.V. Lees ze goed door en je bent volledig op de hoogte van de regels die gelden.

  Actievoorwaarden en spelregels prijsvragen.
  1. Prijsvragen worden uitgeschreven door 360 Publishing B.V. gevestigd te Beuningen. Op prijsvragen zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
  2. Deelname aan prijsvragen is gratis. Deelname vindt plaats wanneer u een email heeft gestuurd met de gevraagde gegevens of, indien van toepassing, een inschrijfformulier hebt ingevuld. Vanaf dat moment maakt u kans om te winnen.
  3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een prijsvraag.
  4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag.
  5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.
  6. De looptijd van de prijsvraag staat aangegeven in de beschrijving van de prijsvraag.
  7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in Nederland of België. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
  8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
  9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een prijsvraag persoonlijk geïnformeerd via het emailadres waarmee aan de actie is deelgenomen.
  10. 360 Publishing B.V. kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de prijsvraag wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
  11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
  12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
  13. Indien kansspelbelasting moet worden betaald, zal 360 Publishing B.V. hiervoor zorg dragen.
  14. Medewerkers van 360 Publishing B.V. zijn uitgesloten van deelname.
  15. De persoonsgegevens die in het kader van prijsvragen worden verkregen, worden alleen gebruikt door 360 Publishing B.V. en de partij/merk waar 360 Publishing B.V. in de prijsvraag mee samen werkt voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.
  16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door 360 Publishing B.V.
  17. 360 Publishing B.V. handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.
  18. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
  19. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
  20. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met de 360 Publishing B.V. per e-mail via ons contactformulier. U ontvangt zo snel als mogelijk via e-mail een reactie.

  Voor het gebruik van persoonlijke data door ons en derden verwijzen we graag naar ons privacybeleid.