Deel jouw mening in onze enquête voor Philips TV & Audio

20 april 2019 1 Minuut 5 Reacties
Philips Performance The One

De tv- en audiomarkten zijn aan flinke veranderingen onderhevig. We zien elk jaar mooie, nieuwe ontwikkelingen die de home entertainment-ervaring naar een nog hoger niveau tillen. Maar, hoe kijk jij tegen al die ontwikkelingen aan, wat heb jij over voor een nieuwe televisie, welke features zijn voor jou van belang en hoe belangrijk vind jij de audiobeleving bij een televisie?

Samen met Philips TV & Audio hebben wij een korte enquête opgesteld waarin we vragen naar jouw mening. Met vijf korte en eenvoudige vragen willen we graag te weten komen hoe jij staat tegenover de prijs van televisies, de belangrijkste elementen bij de aankoop van een televisie en de audioprestaties van een televisie.

We vragen je om jouw mening met ons en de productontwikkelaars van Philips TV & Audio te delen door aan deze enquête deel te nemen. Het kost je hooguit 2 minuten van je tijd en je maakt kans op één van de drie Philips True Wireless headphones (SHB2505) die we onder alle deelnemers verloten. Binnenkort publiceren we de uitslag van deze enquête aangezien wij ook benieuwd zijn naar hoe onze lezers denken over de verschillende onderwerpen met betrekking tot tv en audio.

Neem hier deel aan de enquête

Alvast bedankt voor je deelname!

Reacties (5)