De beste TV’s van 2012 en 2013, volgens EISA

15 augustus 2012 3 Minuten 0 Reacties
EISA

Net als elk jaar reikt de EISA organisatie prijzen (awards) uit voor de beste consumentenelektronica producten en deze keer zijn we toe aan de producten die de meeste indruk gemaakt hebben voor het seizoen 2012 - 2013. Waar vorig jaar 3D nog een belangrijk element was zijn het dit jaar de Smart functies die de klok slaan. Daarnaast zijn er awards voor onder meer TV's, luidsprekers, projectoren, Blu-ray spelersn en home cinema sets.

Voor diegenen die het nog niet weten; EISA is een Europese organisatie waarbij een vijftigtal gerenommeerde tijdschriften uit 19 verschillende landen bij aangesloten zijn. Journalisten die werkzaam zijn beide deze tijdschriften laten elk jaar weten wat zij van bepaalde producten vinden en nomineren hun favorieten voor een award. Aan de hand hiervan wordt een ranglijst samengesteld waar vervolgens de winnaars uit gekozen worden.

In dit artikel vind je een overzicht van de LCD, plasma en OLED TV’s die dit jaar in de prijzen gevallen zijn, compleet met een korte quote van de jury. Meer informatie over de awards en een compleet overzicht van winnaars in alle categorieën vind je op de website van EISA.

LG 55EM970V/975V

European Display Achievement

Oled mag dan niet nieuw zijn, LG is wel de eerste fabrikant die alle voordelen ervan aanbiedt in de ideale schermgrootte voor in de woonkamer.

Advertentie

Meer informatie

Lees meer over OLED
Lees meer over LG’s OLED TV

LG 55LM960V

European Smart TV

LG is er niet alleen in geslaagd om bruikbare apps te integreren om content van het internet te halen, deze opties zijn ook makkelijk en snel te vinden dankzij de verbeterde Magic Remote met stembesturing.

Meer informatie

Lees meer over Smart TV
Lees meer over de LM960V serie

Panasonic TX-P50VT50

European Plasma TV

Als je houdt van de beeldkwaliteit die plasmatechnologie levert, dan is de Panasonic TX-P50VT50 echt de beste keuze.

Meer informatie

Lees meer over de Panasonic VT50 serie
Lees onze review van de VT50 serie

Philips 46PFL9707

European LCD TV

Elk jaar opnieuw brengt Philips televisies op de markt met geweldige specificaties, en elk jaar opnieuw verrast het bedrijf met een model dat nog beter presteert.

Meer informatie

Advertentie

Lees meer over de Philips PFL9707 serie
Lees onze review van de PFL9706

Samsung UE46ES800

European Future Proof TV

Omdat technologie voortdurend in beweging is, waarderen consumenten een TV die meegaat met zijn tijd. De Samsung UE46ES8000 is het perfecte voorbeeld.

Meer informatie

Lees meer over de Samsung ES8000 serie
Lees onze review van de ES8000 serie

Sony KDL-55HX850

European 3D TV

De Sony KDL-55HX850 is de ideale televisie voor liefhebbers van 3d-films. Sony blinkt uit in de techniek die er voor zorgt dat de beeldinformatie bij 3d-beelden per oog goed wordt gescheiden.

Meer informatie

Lees meer over de Sony HX850 serie
Lees onze review van de HX850

Toshiba 55ZL2

European 3D Achievement

De Toshiba 55ZL2 is het begin van een nieuw tijdperk in televisietechnologie omdat consumenten voor de eerste keer 3d thuis kunnen ervaren zónder speciaal brilletje.

Meer informatie

Lees meer over de Toshiba 55ZL2
Lees meer over 3D zonder bril

Meer informatie

Meer informatie over de awards en een compleet overzicht van winnaars in alle categorieën vind je op de website van EISA.

Reacties (0)