CES: Nieuwe Sony 3D Blu-ray spelers met Wifi, iPhone remote en meer..

07 januari 2010 1 Minuut 0 Reacties
sony-bdp-s770-blu-ray-3d-player_md

Sinds het voor het eerst verschijnen van de Blu-ray speler op de markt heeft Sony altijd een beetje achteraan gelopen als het aankomt op extra features. Maar dat gaat vanaf vandaag veranderen aangezien haar nieuwe top-end Blu-ray speler, de BDP-S770 (afgebeeld), niet alleen 3D ondersteunt, maar ook ingebouwde Wifi (DLNA) heeft, een iPhone/iPod Toch applicatie voor een afstandsbediening waarmee je alle Blu-ray speler via je iPhone/iPod kunt bedienen (naast de standaard afstandsbediening) en meerdere streaming opties en widgets als Amazon en YouTube.

De BDP-S570 heeft ook ingebouwde Wifi mogelijkheden maar heeft, in tegenstelling tot de BDP-S770, een firmware update nodig voordat DLNA werkt (streaming binnen je thuisnetwerk).

De BDP-S370 is vergelijkbaar met zijn grotere broers maar heeft een Wifi adapter nodig voor een draadloze internet/netwerk verbinding.

Naast het Blu-ray nieuws maakte Sony ook (wederom) bekend dat de Playstation 3 alleen een firmware update nodig heeft om 3D films en games te kunnen afspelen.

Bron: Sony

Reacties (0)