Video: Bizarre TV commercial voor 3D TV van Sony

27 mei 2010 1 Minuut 0 Reacties
Sony-3DTV-commercial

Sony bereidt een grote aanval in de 3D TV markt voor gedurende de WK wedstrijden. Alhoewel het 2D TV debuut van de campagne gepland staat op 11 juni (in de UK) , de dag dat het WK voetbal begint, heeft Sony de commercial al online geplaatst om interesse te wekken. De campagne, welke de naam 'Maybe it's time to buy a 3D TV' heeft, is gemaakt met een nep 3D effect, waarmee de illusie gewekt wordt dat men een 3D bril nodig heeft om de commercial goed te kunnen bekijken.


Sony bereidt een grote aanval in de 3D TV markt voor gedurende de WK wedstrijden. Alhoewel het 2D TV debuut van de campagne gepland staat op 11 juni (in de UK) , de dag dat het WK voetbal begint, heeft Sony de commercial al online geplaatst om interesse te wekken. De campagne, welke de naam ‘Maybe it’s time to buy a 3D TV’ heeft, is gemaakt met een nep 3D effect, waarmee de illusie gewekt wordt dat men een 3D bril nodig heeft om de commercial goed te kunnen bekijken.

Ongeacht of de commercial effectief en mooi is laat het wel zien dat 3D TV fabrikanten alles doen om 3D TV aan de man te brengen. Bekijk hieronder de commercial.

Reacties (0)