Bang & Olufsen komt met Beo6 afstandsbediening

28 december 2010 1 Minuut 0 Reacties
beo6-on-table-600

Bang & Olufsen heeft haar oudere Beo5 afstandsbediening vervangen door de Beo6. De doorgevoerde verberteringen zijn niet overweldigend, maar blijkbaar goed genoeg om de nieuwe versie naar buiten te brengen. Eigenlijk zijn veel van de functies van de Beo5 hetzelfde gebleven. Zo kun je nog steeds alle B&O apparaten bedienen, maar ook je gordijnen of de lichten.

De belangrijkste verbetering zit in het scherm. Deze is namelijk qua formaat toegenomen tot 2.8 inch, net iets groter. De resolutie is verbeterd naar 320 bij 240 pixels voor een betere kwaliteit. Een andere verbetering die in het scherm is doorgevoerd zorgt voor minder reflecties van zonlicht of licht in je kamer. Ook is het scherm niet meer druk gevoelig maar aanraak gevoelig. Op het ‘vroegere’ scherm moest je namelijk nog echt het scherm indrukken.

Qua functionaliteit is Wifi toegevoegd voor een betere communicatie tussen verschillende B&O apparaten. In de toekomst moet het mogelijk zijn informatie van B&O apparatuur op je afstandsbediening af te lezen.

Reacties (0)