‘Apple komt met 55 inch OLED TV van LG’

26 juli 2011 1 Minuut 0 Reacties
3863903197_020058ce12-15_oled-tv_o_5

Vorige week kwam LG met het heugelijke nieuws dat er in 2012 een 55 inch OLED TV gelanceerd gaat worden, maar volgens bronnen van de Australische website Smarthouse heeft Apple ook wel trek in een 55 inch OLED display. Apple zou eind 2012 namelijk haar eigen 55 inch OLED TV met Apple TV functionaliteiten en iTunes integratie willen lanceren.

Nou heeft LG vorige week ook aangegeven dat ze in eerste instantie tienduizenden 55 inch OLED TV’s zal produceren en Apple kenende moet een product gelijk klaar zijn voor massaproductie, denkend aan miljoenen in plaats van tienduizenden. Kortom, in hoeverre dit gerucht geloofwaardig is valt te bezien. Maar, als we het een beetje ruim nemen zou het best kunnen dat Apple een deal heeft met LG om in een later stadium, ergens in 2013, het alleenrecht op het OLED display te krijgen voor de productie van een Apple HDTV. Als Apple als een van de eersten met een 55 inch OLED TV komt, welke ook nog eens scherp geprijsd is, dan zou het merk zeker ook in de TV markt een absolute kans maken.

Maar zoals bij alle Apple producten blijven de geruchten uit alle hoeken komen en spreken ze elkaar ook nog eens vaak tegen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)