Android TV-app van Spotify krijgt nieuw design

24 april 2020 1 Minuut 0 Reacties
Spotify

Muziekstreamingdienst Spotify heeft besloten een update uit te brengen voor de app die nu beschikbaar is voor Android TV-apparaten. De update is al een tijdje beschikbaar, maar lijkt nu echt sinds deze week naar iedereen uit te rollen.

Update voor Android TV-app Spotify

Het nieuwe design van Spotify laat bijna niets over van de oude interface. Zo kom je nu onder meer achtergronden tegen bij afspeellijsten van bands en artiesten waar je vaak naar luistert. Ook is er een nieuwe zijbalk voor de navigatie. In dat menu tref je opties aan als het thuisscherm, je bibliotheek, zoeken en je account. Mocht je de dienst ook al op je smartphone gebruiken, dan ben je waarschijnlijk bekend met deze indeling. Op het thuisscherm vind je onder meer muziek die je recentelijk afgespeeld hebt.

Wanneer je dan iets naar onderen gaat, tref je opties als Daily Mix, aanbevelingen en nog veel meer aan. Alle content wordt bepaald aan de hand van je luistergedrag. Onder het zoekkopje vind je nu ook Genres & Moods terug, waarmee je heel snel specifieke muziek kunt terugvinden. Over het algemeen is het overzicht van de app erop vooruitgegaan. Voor het afspeelmenu is er overigens geen nieuwe interface, dat is nog altijd hoe dat was. Mocht de update nog niet gearriveerd zijn, dan vind je hem in de Google Play Store.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)