Amazon Prime Day 2019: mooie deals voor tv, audio en homecinema

15 juli 2019 1 Minuut 0 Reacties
Amazon Prime Day

Tijdens de Amazon Prime Days 2019 krijg je hoge kortingen op onder meer televisies, soundbars, draadloze speakers en av-receivers.

Elk jaar houdt Amazon twee dagen lang de Prime Days, zo ook in 2019. Tijdens deze twee dagen krijg je hoge kortingen op honderden producten via de Amazon-website. Nederlandse gebruikers kunnen terecht op de Duitse website van Amazon (die wel in het Nederlands te gebruiken) is en vinden daar korting op onder meer tv’s, audio-systemen en diverse accessoires.

Vandaag en morgen (15 en 16 juli) krijg je hoge kortingen op een groot aantal producten tijdens de Amazon Prime Days 2019. Zo zijn diverse televisies van Samsung, LG en Philips deze dagen 10 procent goedkoper dan normaal. Ook kun je de Google Home en Google Nest Hub met korting aanschaffen en krijg je korting op de HEOS-speakers van Denon. Daarnaast kun je receivers van Denon en Marantz met zo’n 10 procent korting aanschaffen, en kun je op de website van Amazon terecht voor korting op soundbars van Samsung, LG en Denon.

Als Nederlandse gebruiker kun je de gekochte producten gewoon naar Nederland laten opsturen en betalen is eenvoudig via iDeal. Wel heb je om van de deals gebruik te maken een abonnement op Amazon Prime nodig waarmee je onder meer gratis verzending en toegang tot de Amazon Prima videodienst krijgt. Je kunt echter een gratis proefabonnement nemen en dat na de proefperiode stopzetten zodat je van deze deals kunt profiteren zonder extra kosten te hoeven maken.

Advertentie

Bekijk via deze pagina alle Amazon Prime Day Deals. De aanbiedingen in de categorie tv, film en homecinema vind je op deze pagina.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)