Amazon brengt Fire TV Stick naar de Benelux

08 november 2017 1 Minuut 0 Reacties
Amazon-Fire-TV-Stick-BE

De Basic Edition van de Amazon Fire TV Stick beschikt over alles dat we van de hdmi-stick kennen maar dan zonder Amazon's Alexa-assistent.

Amazon heeft een uitgeklede versie van zijn Fire TV Stick uitgebracht voor onder meer Nederland en België. Deze Basic Edition van zijn Fire TV Stick beschikt over alles wat we van de hdmi-stick kennen maar dan zonder Amazon’s Alexa-assistent. Opvallend is wel dat de stick duurder is dan de versie met Alexa, die alleen in de landen waar de spraakassistent ondersteund wordt te koop is.

Via Amazon.com kunnen Nederlandse en Belgische consumenten de Fire TV Stick bestellen voor een prijs die, met verzendkosten en belastingen, net onder de 80 euro ligt. Belgische klanten kunnen ook uitwijken naar Amazon.fr, waar de stick voor 60 euro te koop is.

De belangrijkste reden om de Fire TV Stick naar de Benelux te brengen is omdat wij ook toegang hebben tot de Prime Video streamingdienst van het bedrijf. Door de stick aan te sluiten op je tv kun je films en series ook op groot scherm bekijken.

Advertentie

De kleine stick wordt middels hdmi op je tv aangesloten en moet draadloos met een WiFi-netwerk gekoppeld worden. De bediening vindt plaats middels de meegeleverde afstandsbediening of een app op je smartphone of tablet. De Fire TV Stick beschikt over een MediaTek-processor met een kloksnelheid van 1.3GHz, 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan opslaggeheugen. De maximale resolutie is 1080p.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)