Wacht niet langer als je nog een Panasonic plasma tv wilt kopen

31 januari 2014 1 Minuut 9 Reacties
Panasonic-logo-retina

Het is duidelijk dat het einde van plasma in zicht is. De belangrijkste plasma tv-fabrikant, Panasonic, is inmiddels gestopt met de productie en dat betekent dat de voorraad alsmaar kleiner wordt. Ben je nog op zoek naar een plasma tv van Panasonic dan is het verstandig niet te lang meer te wachten.

Volgens zowel experts als de echte filmenthousiastelingen is plasma nog steeds dé techniek wanneer je voor de beste beeldkwaliteit gaat. Panasonic heeft dit afgelopen jaar wederom laten zien met een aantal indrukwekkende plasma tv-series, waar ook wij zeer van onder de indruk waren. Zelfs met een beperkt budget haal je met de ST60-serie een tv in huis die menig lcd-variant doet verbleken.

Helaas heeft Panasonic eind vorig jaar besloten om te stoppen met de productie van plasma tv’s. De marge op de modellen werd door de hevige concurrentie met lcd tv’s steeds kleiner en de vraag naar plasma tv’s daalde sterk. De in 2013 gelanceerde plasma tv’s zijn dus de laatste modellen die we van Panasonic gaan zien en de laatste kans voor de consument om nog een Panasonic plasma tv in huis te halen.

Reacties (9)